ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про укладання контракту  з

Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Ганшиної Тетяни Володимирівни, директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» стосовно подовження з нею трудових відносин на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 3 під., 5 пов., кім. 65.

Ганшина Тетяна Володимирівна, 1962 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчила Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Фізичне виховання» з присвоєнням кваліфікації учителя фізичної культури. Наказом КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ від 30 серпня 2013 року № 262 Ганшиній Тетяні Володимирівні присвоєна вища кваліфікаційна категорія тренера-викладача з голболу. Загальний стаж роботи  - 30 років.

Ганшина Тетяна Володимирівна працює на посаді директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 20 серпня 2013 року № 467-к «Про призначення Т. ГАНШИНОЇ». З Ганшиною Т.В. Харківською обласною державною адміністрацією був укладений контракт від 21 серпня 2013 року, строк якого закінчився 21 серпня 2014 року.

Укладання контракту здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради Про укладання контракту  з Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т. Грибанова