ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про подовження трудових відносин із Терещенко Людмилою Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»

 

 

До обласної ради надійшла заява від Терещенко Людмили Володимирівни, директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ» стосовно подовження з нею трудових відносин на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 7 під., 7 пов..

Терещенко (Пінегина) Людмила Володимирівна, 1990 року народження. Освіта вища. У 2012 році закінчила Харківський національний університет будівництва та архітектури за спеціальністю «Промислове цивільне будівництво» на здобула кваліфікацію магістра будівництва.

Терещенко (Пінегина) Людмила Володимирівна після закінчення вищевказаного університету розпочала свою трудову діяльність у зазначеній комунальній установі на посаді провідного фахівця відділу організації творчості та дозвілля молоді.

Терещенко (Пінегина) Людмила Володимирівна працює на посаді директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ» на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 18 травня 2013 року № 238-к «Про призначення В. ПІНЕГИНОЇ».

Терещенко (Пінегина) Людмила Володимирівна у 2013 році пройшла курс навчання «Правові та практичні аспекти державних закупівель в Україні».

З 28 по 30 липня 2014 року брала участь у Всеукраїнському форумі «Трансформація державної молодіжної політики: перспектива – 2020».

З 4 по 6 вересня взяла участь у Всеукраїнському фестивалю молоді.

З 25 по 28 вересня 2014 року брала участь у міжнародному семінарі «Пошук нових механізмів працевлаштування молоді».

Терещенко (Пінегина) Людмила Володимирівна нагороджена дипломом за участь у Міжнародному молодіжному форумі «Молодь – нова еліта нації».

Із Терещенко (Пінегина) Людмилою Володимирівною Харківською обласною державною адміністрацією укладено контракт від 20 травня 2013 року. Строк закінчення контракту - 20 травня 2015 року.

Подовження трудових відносин на умовах контракту  здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

 

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради Про подовження трудових відносин із Терещенко Людмилою Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т.  Грибанова