ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про подовження трудових відносин із Пецем Романом Васильовичем, генеральним директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ»

 

До обласної ради надійшла заява від Пеця Романа Васильовича, генерального директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» стосовно подовження з ним трудових відносин на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Плеханівська, 65.

Пець Роман Васильович, 1969 року народження. Освіта вища. У 1992 році закінчив Харківський державний інститут фізичної культури за спеціальністю «Фізична культура і спорт» з присвоєнням кваліфікації – викладач-тренер з футболу. Загальний стаж роботи  - 28 років.

Рішенням Харківської обласної ради від 17 січня 2012 року № 637-VІ «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» Пець Роман Васильович призначений на посаду генерального директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ». З  Пецем Р.В.  укладений контракт  № 115  від 23 січня 2012 року. Строк закінчення контракту – 23 квітня 2015 року.

Подовження трудових відносин на умовах контракту  здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради Про подовження трудових відносин із Пецем Романом Васильовичем, генеральним директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ».

 

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т. Грибанова