ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про звільнення Палянички  Євгена Борисовича  з посади директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО»

 

До Харківської обласної ради надійшло звернення від Палянички Євгена Борисовича, директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО»  стосовно звільнення його з займаної посади за угодою сторін.

Юридична адреса підприємства: м. Харків, пров. Лазьківський, 12.

Паляничка Євген Борисович працює на посаді директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО» відповідно до рішення обласної ради від 20 червня 2013 року № 778-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» на умовах контракту.

Рішенням Харківської обласної ради від 10 липня 2014 року № 1010-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» з Паляничкою Є.Б. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років. Строк дії контракту - до 17 липня 2019 року.

Звільнення здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України,  розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

Паляничкою Є.Б. запропоновано покласти виконання обов’язків директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО» на завідуючою канцелярією підприємства Григоренко Катерину Валеріївну.

Григоренко К.В. надано до обласної ради заяву на виконання обов’язків директора даного підприємства.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради Про звільнення Палянички  Євгена Борисовича  з посади директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

 

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                               Т.  Грибанова