ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХІV сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 05 березня 2015 року                                                                                 1178-VI

 

Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 статті 42 Закону України «Про вищу освіту», Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Оголосити конкурс на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

 

2. Пропозиції щодо кандидатів на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ» приймати протягом двох місяців із дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника вищого навчального закладу.

 

         3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити опублікування в газеті «Слобідський край» оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

            3.2. Внести кандидатури претендентів на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ» вищому колегіальному органу громадського самоврядування для голосування.

            3.3. Забезпечити, відповідно до норм  чинного законодавства України, в межах компетенції, розгляд рекомендованої вищим колегіальним органом громадського самоврядування кандидатури на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ» для внесення відповідного проекту рішення на розгляд обласної ради згідно з Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

 

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов