ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХXІV сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 05 березня 2015 року                                                                            1206-VI

 

 

Про депутатський запит депутата обласної ради Святаша В.М. до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Дмитрієва А.А. щодо незаконного відкриття та роботи нічного клубу «Покер-бар» по вул. Пушкінській 50/52 у м. Харкові

 

 

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та статі 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Вимогу депутата обласної ради Святаша В.М. до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Дмитрієва А.А. вважати депутатським запитом.

 

2.       Запит направити для розгляду до Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області і просити надати відповідь обласній раді та депутату.

 

3.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                              С. Чернов