ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХXХІV сесія VІ скликання

 

П Р О Т О К О Л   № 34

 

 

від 05 березня 2015 року

 

м. Харків                                                                            Обласна рада,

велика зала

  Будинку рад, 10-00

 

Всього обрано депутатів – 135.

Присутні – 91 депутат.

                     

Запрошені та присутні:

народні депутати України, голова обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, голови районних рад та райдержадміністрацій, міські, селищні, сільські голови, представники політичних партій і рухів, керівники громадських організацій, профспілкових організацій, працівники засобів масової інформації, керівники комунальних підприємств, установ та закладів.

 

Веде пленарне засідання сесії голова обласної ради Чернов С.І.

 

Реєстрація депутатів.

Зареєстровано – 91 депутатів.

 

Головуючий оголосив пленарне засідання сесії відкритим.

 

На початку пленарного засідання головуючий запропонував депутатам обласної ради та присутнім у залі вшанувати хвилиною мовчання пам'ять людей, які загинули: унаслідок вибуху біля Палацу спорту 22 лютого в м. Харкові; унаслідок аварії, що сталася на шахті імені Засядька у Донецьку; унаслідок бойових дій на сході країни.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. надав слово для інформування щодо постанови Харківської обласної виборчої комісії "Про реєстрацію депутатів Харківської обласної ради, обраних у багатомандатному виборчому окрузі" голові Харківської обласної територіальної виборчої комісії Русанову О.Г.

 

 

 

СЛУХАЛИ:

Інформацію голови обласної територіальної виборчої комісії по виборах депутатів обласної ради “Про визнання обраним депутатом Харківської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі Покроєвої Л.Д.”.

 

 

Доповідає: Русанов Олександр Григорович – голова Харківської обласної територіальної виборчої комісії.

 

Головуючий запропонував інформацію голови обласної територіальної виборчої комісії по виборах депутатів обласної ради “Про визнання обраним депутатом Харківської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі Покроєвої Л.Д.” взяти до відома.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. від імені депутатського корпусу привітав Покроєву Л.Д. із обранням, вручив посвідчення та значок депутата Харківської обласної ради, а також картку для голосування.

 

Головуючий разом із головою облдержадміністрації Райніним І. Л. вручили державні нагороди та грамоти обласної державної адміністрації.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. відповідно до законів України "Про міліцію" та "Про місцеве самоврядування в Україні" надав слово Дмитрієву А.А., начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області для інформування громадськості області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та про результати діяльності на території області.

 

 

СЛУХАЛИ:

Інформацію начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та про результати діяльності на території області.

 

 

Доповідає: Дмитрієв Анатолій Анатолійович – начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області.

 

Запитання доповідачу поставив Варченко І.Г., депутат обласної ради, позафракційний.

Відповідь доповідача на поставлене запитання.

 

В обговоренні питання взяв участь Бандурка О.М., голова постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини».

 

Головуючий запропонував інформацію начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та про результати діяльності на території області взяти до відома.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. вніс пропозицію – для забезпечення роботи пленарного засідання сесії обрати секретаріат у складі двох депутатів: Білокудрі В.М., депутатська фракція Партії регіонів, і Легкого Я.В., позафракційного, депутатська група «Центр», - та проголосувати за дані кандидатури списком.

 

Пропозицію поставлено на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

1.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий зазначив, що відповідно до чинного Регламенту Харківської обласної ради за бажанням депутатським фракціям надається слово для виголошення заяв.

Бажаючі не зголосились.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поінформував депутатів про зміни, що відбулися у складі депутатських фракцій, груп обласної ради та про кадрові призначення, які відбулися в області у міжсесійний період.

 

 

СЛУХАЛИ:

Про затвердження порядку денного чергової ХХХІV сесії обласної ради VІ скликання.

 

 

Доповідає: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

Головуючий поінформував депутатів та присутніх про питання, які внесено до проекту порядку денного пленарного засідання ХХХІV сесії VІ скликання.:

 

1.         Про Стратегію розвитку Харківської області на період до 2020 року та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність.

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Співдоповідає: Бакіров Віль Савбанович – ректор Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, голова Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського регіону.

 

2.     Про затвердження комплексної обласної програми "Здоров'я  Слобожанщини" на 2015 – 2016 роки та Плану регіонального замовлення на підготовку та підвищення кваліфікації медичних кадрів вищими навчальними закладами комунальної форми власності (І-ІІ рівнів акредитації) на 2015 – 2016 навчальні роки.

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації.

 

3.     Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1143-VI.

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

4.     Про внесення змін до обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами), та про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у метрополітені м. Харкова студентів вищих навчальних закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та учнів професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, у тому числі коштів освітньої субвенції, субвенції на підготовку робітничих кадрів, і розташовані у м. Харкові.

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

5.      Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012 – 2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VI (зі змінами).

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

6.    Про внесення змін до соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886-VI (зі змінами).

Доповідає: Кириленко Віталій Володимирович – директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

7.        Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012 – 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 листопада 2012 року № 546-VI (зі змінами).

Доповідає: Черняк Михайло Євгенович – директор Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації.

 

8.        Про внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років, затвердженої рішенням обласної ради від 02 жовтня 2014 року № 1065-VІ (зі змінами).

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

9.        Про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу) на 2015 – 2016 роки.

Доповідає: Немикіна Людмила Петрівна – голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету.

 

10.         Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2014 рік.

Доповідає: Овсянніков Сергій Івановичдиректор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

11.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року № 1145-VI "Про обласний бюджет на 2015 рік" та додатків до нього.

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

12.         Про хід виконання у 2014 році програми "Питна вода Харківської області" на 2012 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 350-VІ.

Доповідає: Дорошенко Сергій Миколайович – перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

13.         Про хід виконання у 2014 році Програми розвитку дорожнього комплексу Харківської області на 2012 – 2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 293-VI (зі змінами).

Доповідає: Дорошенко Сергій Миколайович – перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

14.         Про хід виконання у 2014 році обласної Програми індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2012 – 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 356-VI (зі змінами).

Доповідає: Данилів Борис Васильович – директор Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації.

 

15.         Про дострокове припинення дії Програми збереження малих річок Харківської області на період до 2016 року, затвердженої рішенням обласної ради від 26 квітня 2012 року № 397-VI (зі змінами).

Доповідає: Капусник Ігор Вадимович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

 

 

16.         Про внесення змін до Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердженого рішенням обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI (зі змінами).

Доповідає: Немикіна Людмила Петрівна – голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету.

 

17.         Про хід виконання у 2014 році обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами).

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

18.    Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ІІІ СТУПЕНЯ «ЮНКЕРСЬКЕ УЧИЛИЩЕ»" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

19.    Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД - ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ)" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

20.    Про зміну статусу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ДИСПАНСЕРУ РАДІАЦІЙНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

21.     Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

22.     Про припинення шляхом ліквідації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЛІКУВАЛЬНО-ВИРОБНИЧИХ МАЙСТЕРЕНЬ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПСИХІАТРИЧНОЇ ЛІКАРНІ (код ЄДРПОУ 05509949), розташованого за адресою:  Харківська обл., Харківський район, село Стрілеча.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

23.     Про припинення шляхом ліквідації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СОЛОМАХИ» (код ЄДРПОУ 01973785), розташованого за адресою:  Харківська обл., Харківський район, село Стрілеча.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

24.    Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

25.         Про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 973-VI «Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами).

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

26.    Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

27.    Про внесення змін до додатку 1 «Перелік суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» та додатку 2 «Перелік орендованих цілісних майнових комплексів та структурних підрозділів, майно яких знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» до рішення обласної ради від 03 квітня 2007 року № 219-V (зі змінами).

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

28.         Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

29.    Про звільнення Палянички Євгена Борисовича з посади директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

30.    Про звільнення Дорофєєвої Елеонори Анатоліївни з посади головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР № 4».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

31.    Про звільнення Молодькової Оксани Іванівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

32.         Про звільнення Бабієвої Інни Борисівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

33.         Про призначення  Серікова  Івана Івановича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

34.    Про призначення Миланіча Віталія Володимировича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

35.    Про призначення Швачка Валерія Васильовича на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОЇ ТУБЕРКУЛЬОЗНОЇ ЛІКАРНІ № 2.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

36.    Про призначення Слюсаря Віктора Васильовича на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА НАРКОЛОГІЧНА ЛІКАРНЯ».

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

37.    Про призначення Савченка Костянтина Юрійовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ ХУДОЖНЄ УЧИЛИЩЕ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

38.    Про призначення Мужевської Олександри Дмитрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «красноградський медичний коледж».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

39.    Про призначення Глазунової Алли Федорівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «БОГОДУХІВСЬКИЙ медичний коледж».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

40.    Про призначення Трохименка Олександра Петровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

41.         Про подовження трудових відносин з Бучастою Світланою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХУДОЖНЬО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ І.Ю. РЄПІНА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

42.    Про подовження трудових відносин з Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

43.    Про подовження трудових відносин з Мицай Наталією Іванівною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЛІТЕРАТУРНО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ Г.С. СКОВОРОДИ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

44.    Про подовження трудових відносин із Пецем Романом Васильовичем, генеральним директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ»”.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

45.    Про подовження трудових відносин із Овчаренком Миколою Миколайовичем, начальником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ "ІНВАСПОРТ" ХАРКІСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

46.    Про подовження трудових відносин із Терещенко Людмилою Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

47.    Про укладання контракту з Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

48.     Про подовження трудових відносин з Куценком Тарасом Віталійовичем, директором ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»".

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївнаначальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

49.     Про погодження надання ТОВ «КУБГАЗ-БОРОВА» надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

50.    Про погодження надання КП Зачепилівському водопровідно-каналізаційному підприємству надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

51.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 18 грудня 2014 року № 1122-VI «Про погодження надання ПАТ "АГРОКОМБІНАТ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»" надр у користування».

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

52.         Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

53.         Про затвердження Плану роботи обласної ради на 2015 рік.

Доповідає: Клименко Сергій Володимирович – керуючий справами  виконавчого апарату обласної ради.

 

54.         Про внесення змін до додатків до рішення обласної ради від 25 листопада 2010 року № 5-VІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами).

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

55.    Про клопотання щодо нагородження відзнаками Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

56.         Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. у зв’язку з рекомендаціями постійних комісій щодо необхідності доопрацювання деяких питань поставив проект рішення стосовно порядку денного сесії на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

1.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий на прохання депутатів обласної ради надав слово для оприлюднення пропозицій:

Глушку В.О., депутату обласної ради, позафракційному, депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс пропозицію –  виключити з проекту порядку денного сесії питання № 48 «Про подовження трудових відносин з Куценком Тарасом Віталійовичем, директором ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»"».

 

В обговоренні пропозиції взяли участь:

Дулуб Л.М., голова постійної комісії з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин, депутатська фракція Партії регіонів;

Шаповал Р.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний, який висловив власну думку з даного питання та поставив на голосування пропозицію депутата Глушка В.О. щодо виключення з проекту порядку денного сесії питання № 48 «Про подовження трудових відносин з Куценком Тарасом Віталійовичем, директором ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»"».

 

Голосували:

«за»

-

53;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

39.

 

Пропозицію відхилено.

 

Головуючий на прохання депутатів обласної ради надав слово для оприлюднення пропозицій стосовно питань, які пропонується внести до проекту рішення щодо порядку денного:

 

Бандурці О.М., голові постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, позафракційному, депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс пропозицію – внести до проекту порядку денного сесії питання стосовно інформації щодо постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року «Про звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту з приводу подій на сході України» та прийняти рішення «Прийняти постанову до відома та виконувати  відповідно до  компетенції Харківської обласної ради».

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поставив на голосування пропозицію депутата Бандурки О.М..

 

Голосували:

«за»

-

61;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

33.

 

Пропозицію відхилено;

 

Віннику А.І., депутату обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів, депутатська група «Центр», який вніс пропозицію – внести до проекту порядку денного сесії питання «Про Звернення Харківської обласної Ради Організації ветеранів України, Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану УСВА, Харківської обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» до Президента України Порошенко П.О., Голови Верховної Ради України Гройсмана В.Б., Прем'єр-Міністра України Яценюка А.П.».

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поставив на голосування пропозицію депутата Вінника А.І..

 

Голосували:

«за»

-

62;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

6;

 

не голосувало

-

30.

 

Пропозицію відхилено;

 

Варченку І.Г., депутату обласної ради, позафракційному, який вніс пропозицію – повернутися до розгляду питання про включення до проекту порядку денного сесії питання стосовно розгляду інформації щодо постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року «Про звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту з приводу подій на сході України» та прийняття рішення «Прийняти постанову до відома та виконувати відповідно до компетенції Харківської обласної ради», голосування провести у поіменному режимі.

 

Голосували:

«за»

-

53;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

37.

 

Пропозицію підтримано.

 

У обговоренні пропозиції депутата Варченка І.Г. взяли участь:

Райнін І.Л., депутат обласної ради, керівник депутатської групи «Єдність Харківщини», голова обласної державної адміністрації, який  підтримав пропозиції депутатів Бандурки О.М. та Варченка І.Г.;

Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО БАТЬКІВЩИНА”», який вніс пропозицію – провести голосування з даного питання у поіменному режимі;

Давтян О.С., керівник депутатської фракції Європейська Слобожанщина, депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс пропозицію – провести голосування з даного питання у поіменному режимі;

Добкін М.М., народний депутат України;

Глушко В.О., депутат обласної ради, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини»;

Варченко І.Г., депутат обласної ради, позафракційний;

Райнін І.Л., депутат обласної ради, керівник депутатської групи «Єдність Харківщини», голова обласної державної адміністрації;

Луценко І.І., депутат обласної ради, депутатська фракція Комуністичної партії України.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поставив на голосування пропозиції депутатів обласної ради Сергієнка А.Г. та Давтяна О.С. стосовно поіменного режиму голосування за пропозицію депутата Бандурки О.М. – про включення до проекту порядку денного сесії питання стосовно інформації щодо постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року «Про звернення Верховної Ради України до Організації Обєднаних Націй, Європейського Парламенту з приводу подій на сході України» та прийняття рішення «Прийняти постанову  до відома та виконувати  відповідно до компетенції Харківської обласної ради».

 

Голосували:

«за»

-

51;

 

«проти»

-

6;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

31.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий поставив на голосування у поіменному режимі пропозиції Бандурки О.М., голови постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, позафракційного, депутатська група «Єдність Харківщини», та Варченка І.Г., депутата обласної ради, позафракційного, щодо включення до проекту порядку денного сесії питання стосовно інформації щодо постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року «Про звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту з приводу подій на сході України» та прийняття рішення «Прийняти постанову до відома та виконувати відповідно до компетенції Харківської обласної ради».

 

Голосували:

«за»

-

63;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

23.

 

Пропозицію відхилено.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. надав слово для пропозиції Сергієнку А.Г., депутату обласної ради.

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО “БАТЬКІВЩИНА”», вніс пропозицію – виключити з проекту денного сесії питання №7 «Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012 - 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 листопада 2012 року № 546-VI (зі змінами)».

Голосували:

«за»

-

15;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

7;

 

не голосувало

-

69.

 

Пропозицію відхилено.

 

Продовження обговорення питання щодо проекту порядку денного сесії, у якому взяли участь:

Пилипчук М.Д., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний, який надав відповідь по суті запитання, поставленого депутатом Пилипчуком М.Д.;

Лобас С.В., депутат обласної ради, депутатська фракція “Європейська Слобожанщина”, депутатська група «Сильна Україна», депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс пропозицію – оприлюднити результати голосування з питання, що обговорювалось.

 

Головуючий поставив проект рішення «Про затвердження порядку денного позачергової ХXХІV сесії обласної ради VI скликання» на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження порядку денного чергової ХXХІV сесії обласної ради VI скликання» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1150-VI додається)

 

1.

СЛУХАЛИ:

Про Стратегію розвитку Харківської області на період до 2020 року та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність.

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Співдоповідає: Бакіров Віль Савбанович – ректор Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, голова Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського регіону.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Шаповал Р.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Тітов М.І., голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності, керівник депутатської групи «Центр», який вніс наступні пропозиції:

-          виключити з назви проекту рішення словата визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність”;

-          вступну частину проекту рішення, де зазначаються посилання на нормативні акти, доповнити словами і Закон України «Про засади державної регіональної політики» ”;

Панов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Казакова В.С., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Мисниченко В.П., депутат обласної ради, депутатська фракція Комуністичної партії України;

Бєлова Л.О., депутат обласної ради, позафракційна, депутатська група «Єдність Харківщини».

 

Головуючий оголосив про зупинку у роботі пленарного засідання сесії і запропонував депутатам обласної ради та присутнім у залі відповідно до Указу Президента України Порошенка П.О. вшанувати хвилиною мовчання пам'ять шахтарів, які загинули внаслідок аварії, що сталася на шахті імені Засядька у Донецьку.

Продовження обговорення питання, у якому взяли участь:

Шаповалов О.В., голова постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і звязку, позафракційний, депутатська група «Центр»;

Суботін В.Г., голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини»;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний;

Райнін І.Л., депутат обласної ради, керівник депутатської групи «Єдність Харківщини», голова обласної державної адміністрації;

Тітов М.І., голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності, керівник депутатської групи «Центр».

 

Головуючий з урахуванням пропозицій депутатів поставив проект рішення «Про Стратегію розвитку Харківської області на період до 2020 року та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність»

на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про Стратегію розвитку Харківської області на період до 2020 року та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1151-VI додається)

 

2.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження комплексної обласної програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2015–2016 роки та Плану регіонального замовлення на підготовку та підвищення кваліфікації медичних кадрів вищими навчальними закладами комунальної форми власності (І-ІІ рівнів акредитації) на 2015- 2016 навчальні роки.

 

 

 

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

91;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження комплексної обласної програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2015–2016 роки та Плану регіонального замовлення на підготовку та підвищення кваліфікації медичних кадрів вищими навчальними закладами комунальної форми власності (І-ІІ рівнів акредитації) на 2015- 2016 навчальні роки» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1152-VI додається)

 

 

3.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1143-VI.

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставили:

Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів.

Відповідь доповідача на поставлене депутатом запитання.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Райнін І.Л., депутат обласної ради, керівник депутатської групи «Єдність Харківщини», голова обласної державної адміністрації;

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО БАТЬКІВЩИНА”»;

Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1143-VI» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1153-VI додається)

 

4.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами), та про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у метрополітені м. Харкова студентів вищих навчальних закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та учнів професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, у тому числі коштів освітньої субвенції, субвенції на підготовку робітничих кадрів, і розташовані у м. Харкові.

 

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

 

Голосували:

«за»

-

89;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами), та про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у метрополітені м. Харкова студентів вищих навчальних закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та учнів професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, у тому числі коштів освітньої субвенції, субвенції на підготовку робітничих кадрів, і розташовані у м. Харкові» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1154-VI додається)

 

5.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1155-VI додається)

 

6.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014–2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Кириленко Віталій Володимирович – директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1156 -VI додається)

 

7.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012 - 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 листопада 2012 року № 546-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Черняк Михайло Євгенович – директор Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації.

 

В обговоренні питання взяв участь Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО БАТЬКІВЩИНА”».

Голова обласної ради Чернов С.І., враховуючи пропозицію депутата обласної ради Сергієнка А.Г., дав протокольне доручення постійній комісії з питань забезпечення прав людини, свободи та інформації, спільно з працівниками Департаменту масових комунікацій обласної державної адміністрації, розглянути пропозиції депутата обласної ради Сергієнка А.Г., надані у письмовій формі, щодо внесення змін до питання «Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадського суспільства на 2012 - 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 листопада 2012 року № 546-VI (зі змінами)» і про результати розгляду даного питання підготувати інформацію та поінформувати його особисто.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 листопада 2012 року № 546-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1157 -VI додається)

 

8.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014 - 2015 років, затвердженої рішенням обласної ради від 02 жовтня 2014 року № 1065-VІ (зі змінами).

 

 

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

12.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років, затвердженої рішенням обласної ради від 02 жовтня 2014 року № 1065-VІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1158 -VI додається)

 

9.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу) на 2015 -2016 роки.

 

 

 

Доповідає: Немикіна Людмила Петрівна – голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу) на 2015 2016 роки» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1159-VI додається)

 

10.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2014 рік.

 

 

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2014 рік» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1160 -VI додається)

 

11.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року № 1145-VI "Про обласний бюджет на 2015 рік" та додатків до нього.

 

 

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставили:

Тітов М.І., голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності, керівник депутатської групи «Центр», який звернув увагу доповідача на те, що у проекті рішення відсутній пункт щодо передбачення коштів на виплату стипендій почесним громадянам Харківської області;

відповідь на запитання депутата Тітова М.І. дав голова обласної державної адміністрації Райнін І.Л.;

Каратуманов О.Ю., керівник депутатської фракції Партії регіонів, який запропонував частину коштів резервного фонду направити на обороноздатність, госпіталь, медицину та освіту;

відповідь на запитання депутата Каратуманова О.Ю дав Райнін І.Л., депутат обласної ради, керівник депутатської групи «Єдність Харківщини», голова обласної державної адміністрації.

 

В обговоренні питання взяв участь Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Головуючий із урахуванням пропозицій депутатів Тітова М.І. і Каратуманова О.Ю. поставив проект рішення на голосування в цілому.

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.

 

 

 

 

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року № 1145-VI "Про обласний бюджет на 2015 рік" та додатків до нього» прийняти в цілому.

 (Рішення №1161 -VI додається)

 

12.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році програми "Питна вода Харківської області" на 2012 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 350-VІ.

 

 

 

Доповідає: Дорошенко Сергій Миколайович – перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

12.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році програми "Питна вода Харківської області" на 2012 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 350-VІ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1162 -VI додається)

 

13.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році Програми розвитку дорожнього комплексу Харківської області на 2012 – 2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 293-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Дорошенко Сергій Миколайович – перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

11.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році Програми розвитку дорожнього комплексу Харківської області на 2012 – 2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 293-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

(Рішення №1163-VI додається)

 

14.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році обласної Програми індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2012 – 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 356-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грицаєнко Володимир Васильович – заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації.

Запитання доповідачу поставив Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів.

Відповідь доповідача на поставлене запитання.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

12.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році обласної Програми індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2012 – 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 356-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1164-VI додається)

 

15.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення дії Програми збереження малих річок Харківської області на період до 2016 року, затвердженої рішенням обласної ради від 26 квітня 2012 року № 397- VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Капусник Ігор Вадимович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставили:

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО БАТЬКІВЩИНА”»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Панов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

відповідь доповідача на поставлене запитання.

 

В обговоренні питання взяв участь Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення дії Програми збереження малих річок Харківської області на період до 2016 року, затвердженої рішенням обласної ради від 26 квітня 2012 року № 397- VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

(Рішення № 1165-VI додається)

16.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердженого рішенням обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Немикіна Людмила Петрівна – голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердженого рішенням обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1166 -VI додається)

 

17.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставив Шаповал Р.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів.

Відповідь доповідача на поставлене запитання.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1167 -VI додається)

18.

СЛУХАЛИ:

Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ІІІ СТУПЕНЯ «ЮНКЕРСЬКЕ УЧИЛИЩЕ»" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ІІІ СТУПЕНЯ «ЮНКЕРСЬКЕ УЧИЛИЩЕ»" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1168-VI додається)

 

19.

СЛУХАЛИ:

Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД - ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ)" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД - ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ)" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1169 -VI додається)

20.

СЛУХАЛИ:

Про зміну статусу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ДИСПАНСЕРУ РАДІАЦІЙНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

84;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про зміну статусу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ДИСПАНСЕРУ РАДІАЦІЙНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1170 -VI додається)

 

21.

СЛУХАЛИ:

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1171 -VI додається)

 

22.

СЛУХАЛИ:

Про припинення шляхом ліквідації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЛІКУВАЛЬНО-ВИРОБНИЧИХ МАЙСТЕРЕНЬ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПСИХІАТРИЧНОЇ ЛІКАРНІ (код ЄДРПОУ 05509949), розташованого за адресою:  Харківська обл., Харківський район, село Стрілеча.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про припинення шляхом ліквідації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЛІКУВАЛЬНО-ВИРОБНИЧИХ МАЙСТЕРЕНЬ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПСИХІАТРИЧНОЇ ЛІКАРНІ (код ЄДРПОУ 05509949), розташованого за адресою:  Харківська обл., Харківський район, село Стрілеча» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1172 -VI додається)

 

23.

СЛУХАЛИ:

Про припинення шляхом ліквідації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СОЛОМАХИ» (код ЄДРПОУ 01973785), розташованого за адресою:  Харківська обл., Харківський район, село Стрілеча.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про припинення шляхом ліквідації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СОЛОМАХИ» (код ЄДРПОУ 01973785), розташованого за адресою:  Харківська обл., Харківський район, село Стрілеча» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1173 -VI додається)

 

24.

СЛУХАЛИ:

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1174 -VI додається)

 

25.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 973-VI «Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

77;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

12.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 973-VI «Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1175 -VI додається)

 

26.

СЛУХАЛИ:

Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

6.


 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1176 -VI додається)

 

27.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до додатку 1 «Перелік суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» та додатку 2 «Перелік орендованих цілісних майнових комплексів та структурних підрозділів, майно яких знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» до рішення обласної ради від 03 квітня 2007 року № 219-V (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до додатку 1 «Перелік суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області»  та додатку 2 «Перелік орендованих цілісних майнових комплексів та структурних підрозділів, майно яких знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» до рішення обласної ради від 03 квітня 2007 року № 219-V (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1177 -VI додається)

 

28.

СЛУХАЛИ:

Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1178 -VI додається)

 

29.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Палянички Євгена Борисовича з посади директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

10.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Палянички Євгена Борисовича з посади директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВКІНО»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1179 -VI додається)

 

30.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Дорофєєвої Елеонори Анатоліївни з посади головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР № 4».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

9.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Дорофєєвої Елеонори Анатоліївни з посади головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР № 4»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1180 -VI додається)

 

31.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Молодькової Оксани Іванівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

9.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Молодькової Оксани Іванівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ»» прийняти в цілому.

(Рішення №1181 -VI додається)

 

32.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Бабієвої Інни Борисівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Бабієвої Інни Борисівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1182 -VI додається)

 

33.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Серікова Івана Івановича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

9.


 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Серікова Івана Івановича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1183 -VI додається)

 

34.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Миланіча Віталія Володимировича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

9.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Миланіча Віталія Володимировича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР»» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1184 -VI додається)

 

35.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Швачка Валерія Васильовича на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОЇ ТУБЕРКУЛЬОЗНОЇ ЛІКАРНІ № 2.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.


 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Швачка Валерія Васильовича на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОЇ ТУБЕРКУЛЬОЗНОЇ ЛІКАРНІ № 2» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1185 -VI додається)

 

36.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Слюсаря Віктора Васильовича на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА НАРКОЛОГІЧНА ЛІКАРНЯ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Слюсаря Віктора Васильовича на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА НАРКОЛОГІЧНА ЛІКАРНЯ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1186 -VI додається)

 

37.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Савченка Костянтина Юрійовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ ХУДОЖНЄ УЧИЛИЩЕ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Савченка Костянтина Юрійовича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ ХУДОЖНЄ УЧИЛИЩЕ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1187 -VI додається)

 

38.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Мужевської Олександри Дмитрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «КРАСНОГРАДСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

6.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Мужевської Олександри Дмитрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «КРАСНОГРАДСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ»» прийняти в цілому.

(Рішення №1188 -VI додається)

 

39.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Глазунової Алли Федорівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «БОГОДУХІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

77;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

12.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Глазунової Алли Федорівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «БОГОДУХІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1189 -VI додається)

 

40.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Трохименка Олександра Петровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Трохименка Олександра Петровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР»» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1190-VI додається)

 

41.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Бучастою Світланою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХУДОЖНЬО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ І.Ю. РЄПІНА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Бучастою Світланою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХУДОЖНЬО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ І.Ю. РЄПІНА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1191-VI додається)

 

42.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1192 -VI додається)

 

43.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Мицай Наталією Іванівною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЛІТЕРАТУРНО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ Г.С. СКОВОРОДИ».

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

10.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Мицай Наталією Іванівною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЛІТЕРАТУРНО-МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ Г.С. СКОВОРОДИ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1193-VI додається)

 

44.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин із Пецем Романом Васильовичем, генеральним директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ»”.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

75;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

12.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин із Пецем Романом Васильовичем, генеральним директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ»”» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1194 -VI додається)

 

45.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин із Овчаренком Миколою Миколайовичем, начальником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ "ІНВАСПОРТ" ХАРКІСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин із Овчаренком Миколою Миколайовичем, начальником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ "ІНВАСПОРТ" ХАРКІСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1195-VI додається)

 

46.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин із Терещенко Людмилою Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин із Терещенко Людмилою Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1196 -VI додається)

 

47.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Ганшиною Тетяною Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ІНВАЛІДІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1197 -VI додається)

 

48.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Куценком Тарасом Віталійовичем, директором ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»".

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Запитання доповідачу поставив Глушко В.О., депутат обласної ради, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини».

 

В обговоренні питання взяв участь Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Куценком Тарасом Віталійовичем, директором ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»"» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1198-VI додається)

 

49.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ТОВ «КУБГАЗ-БОРОВА» надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Запитання доповідачу поставили:

Сенчук В.М., депутат обласної ради, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО БАТЬКІВЩИНА»;

Балута І.М., депутат обласної ради, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини»;

Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів.

Відповіді на запитання депутатів обласної ради дав Панчук С.І., генеральний директор ТОВ «КУБГАЗ».

 

В обговоренні питання взяв участь Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

75;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

8.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження надання ТОВ «КУБГАЗ-БОРОВА» надр у користування» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1199 -VI додається)

 

50.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання КП Зачепилівському водопровідно-каналізаційному підприємству надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

86;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.


 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження надання КП Зачепилівському водопровідно-каналізаційному підприємству надр у користування» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1200 -VI додається)

 

51.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від 18 грудня 2014 року № 1122-VI "Про погодження надання ПАТ "АГРОКОМБІНАТ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»" надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

6.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 18 грудня 2014 року № 1122-VI "Про погодження надання ПАТ "АГРОКОМБІНАТ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»" надр у користування» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1201 -VI додається)

 

52.

СЛУХАЛИ:

Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

77;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

10.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1202 -VI додається)

 

53.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження Плану роботи обласної ради на
2015 рік.

 

 

 

Доповідає: Клименко Сергій Володимирович – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження Плану роботи обласної ради на 2015 рік» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1203-VI додається)

 

54.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до додатків до рішення обласної ради від 25 листопада 2010 року № 5-VІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Доповідач поінформував депутатів про написання та подання Покроєвою Л.Д., обраною депутатом обласної ради, заяви з проханням включити її до складу постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності й запропонував унести відповідні зміни до проекту рішення.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поставив проект рішення на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

84;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до додатків до рішення обласної ради від 25 листопада 2010 року № 5-VІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1204-VI додається)

 

55.

СЛУХАЛИ:

Про клопотання щодо нагородження відзнаками Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

6.


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про клопотання щодо нагородження відзнаками Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1205 -VI додається)

 

56.

СЛУХАЛИ:

Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

56.1.

СЛУХАЛИ:

Про депутатський запит депутата обласної ради Святоша В.М. до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Дмитрієва А.А. щодо незаконного відкриття та роботи нічного клубу «Покер-бар» по вул. Пушкінській 50/52 у м. Харкові.

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.

Рішення прийнято.

 

(Рішення №1206 -VI додається)

 

57.

СЛУХАЛИ:

Різне.

 

 

Інформує: Чернов С.І. – голова обласної ради.

 

 

Головуючий на прохання районних, селищних, міських рад, представників територіальних громад Харківської області, установ соціально-культурної сфери, громадських організацій, педагогічних, учнівських, батьківських колективів навчальних закладів, жителів області висловив подяку депутатам обласної ради за небайдуже ставлення до проблем людей, надання всебічної підтримки громадським організаціям, установам і закладам Харківщини, а також за особистий внесок у соціально-економічний розвиток області:

 

Біловол Тетяні Володимирівні;

Васеніну Анатолію Семеновичу;

Давидовій Людмилі Іванівні;

Давтяну Олександру Саркісовичу;

Пилипчуку Михайлу Дмитровичу;

Шаповалову Олегу Володимировичу.

 

Головуючий на прохання депутата обласної ради Сергієнка А.Г. надав йому слово.

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО БАТЬКІВЩИНА”».

 

Голова обласної ради Чернов С.І подякував депутатам за плідну роботу та оголосив пленарне засідання чергової XXХІV сесії VI скликання закритим.

                                                                                                                  

 

 

Голова обласної ради                                                                          С. Чернов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скрипніков В.І., 700-31-80