ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про подовження трудових відносин з Шостко Наталею Іванівною, директором  ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА»

 

До обласної ради надійшла заява від Шостко Наталі Іванівни, директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА» стосовно подовження з нею трудових відносин на зазначеній посаді.

Юридична адреса підприємства: м. Харків, вул. Кооперативна, 13/2.

Діяльність Закладу спрямована на сприяння реалізації прав громадян на вільний доступ до інформації, знань, залучення до цінностей національної та світової культури, науки та освіти; формування, зберігання та надання в користування найбільш повного зібрання документів у межах Харківського регіону; створення єдиного інформаційно-бібліотечного простору в Харківському регіоні та інтеграцію інформаційних ресурсів Харківського регіону в загальнодержавні та міжнародні інформаційні мережі.

Шостко Наталя Іванівна, 1966 року народження. Освіта вища. У 1987 році закінчила Харківський державний інститут культури за спеціальністю «Бібліотекознавство і бібліографія» та здобула кваліфікацію бібліотекаря-бібліографа. Загальний стаж роботи  - 28 років.

Шостко Наталя Іванівна працює на посаді директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА» на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 230-к «Про призначення  Н. Шостко».

З Шостко Н.І. Харківською обласною державною адміністрацією укладений контракт від 23 червня 2008 року. Строк дії контракту закінчується 30 червня 2015 року. 

Листом від 19 лютого 2015 року № 01-73/1161 Харківська обласна державна адміністрація погодила  подовження трудових відносин з Шостко Н.І.

Подовження трудових відносин на умовах контракту  здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради Про подовження трудових відносин з Шостко Наталею Іванівною, директором  ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА».

 

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

фінансово-економічної

діяльності суб’єктів спільної

власності  управління

регіонального  розвитку виконавчого

апарату  обласної ради                                                                М.П. Бур’янова