ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Чурилова Василя Івановича на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ»

 

         Відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту» обласною радою 05 березня 2015 року прийнято рішення № 1178-VІ щодо оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

         07 березня 2015 року у офіційному друкованому засобі інформації було розміщено інформаційне повідомлення  щодо оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ». Пропозиції щодо кандидатів на зазначену посаду приймалися протягом двох місяців з дня публікації про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

По закінченню строку прийому документів, згідно із п. 2 статті 42 Закону України «Про вищу освіту», надані документи були направлені до вищого колегіального органу громадського самоврядування ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ».

         14 травня 2015 року відбулася конференція трудового та студентського  колективів ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ». Відповідно до протоколу № 2 засідання лічильної комісії по обранню претендента на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ» за результатами голосування 100 % голосів набрав кандидат – Чурилов Василь Іванович.

Чурилов Василь Іванович, 1944 року народження. Освіта вища. У 1985 році закінчив Харківський інститут мистецтв ім. І.П. Котляревського за спеціальністю «Хорове диригування» та отримав кваліфікацію – диригент хору, викладач хорових дисциплін. Загальний стаж роботи 49 років.

Призначення на посаду здійснюватимуся на підставі пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, статті 42 Закону України «Про вищу освіту», розділу 1.3. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Чурилова Василя Івановича на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ»”.

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

фінансово-економічної

діяльності суб’єктів спільної

власності  управління

регіонального  розвитку

виконавчого апарату  обласної ради                                            М.П. Бур’янова