ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про подовження трудових відносин з Трохименко Галиною Володимирівною, директором  ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ»

 

До обласної ради надійшла заява від Трохименко Галини Володимирівни стосовно подовження з нею трудові відносини на посаді директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ».

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Артема, 43.

Діяльність Закладу спрямована на створення умов для забезпечення рівних прав для всіх дітей, незалежно від їх національності, соціального стану та віросповідання, на вільний доступ до інформації в доступній і безпечній для них формі, сприяння безперервній освіті, процесам соціалізації підростаючого покоління, становленню особистості, розкриттю творчого потенціалу дитини; формування, зберігання  та надання в користування найбільш повного зібрання документів на будь-яких носіях інформації; створення єдиного інформаційно-бібліотечного простору та інтеграція інформаційних ресурсів Харківського регіону в загальнодержавні та міжнародні інформаційні мережі.

Трохименко Галина Володимирівна, 1957 року народження. Освіта вища. У 1978 році закінчила Харківський державний інститут культури за спеціальністю «Бібліотекознавство і бібліографія» та здобула кваліфікацію бібліотекаря-бібліографа. Загальний стаж роботи  - 37 років.

Трохименко Галина Володимирівна призначена на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ» наказом Управління культури і мистецтв Харківської обласної державної адміністрації від 29 січня 1999 року № 7-к «Про Трохименко Г.В.» на умовах контракту - до 01.02.2002.

Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 16 листопада 2001 року № 297-к «Про призначення директорів закладів культури, що належать до сфери управління обласної державної адміністрації» із Трохименко Г.В. Харківською обласною державною адміністрацією укладений контракт  від 01.11.2001  до 01.11.2006. До даного контракту укладено 3 додаткові угоди.

Строк закінчення дії контракту – 01 листопада 2015 року. 

Листом від 19 лютого 2015 року № 01-73/1161 Харківська обласна державна адміністрація погодила подовження трудових відносин з Трохименко Г.В.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Трохименко Галиною Володимирівною, директором  ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ»”.

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності  виконавчого

апарату  обласної ради                                                                М.П. Бур’янова