ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

________ сесія _____ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                            Проект                    

Від ___________ 2015 року                                                                   _______

 

Про надання в постійне

користування земельної ділянки

ХАРКІВСЬКОМУ МУЗИЧНОМУ

УЧИЛИЩУ ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО

 

Розглянувши клопотання суб’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, на підставі статей 8, 92, 122, 123, 186-1 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України «Про землеустрій», статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  обласна  рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ХАРКІВСЬКОМУ  МУЗИЧНОМУ УЧИЛИЩУ ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель літ. «В-1» та літ. «А-2» (будівлі навчального закладу – училище)  літ. «Д-1» та літ. «Г-1» (гаражі) по Червоношкільній набережній, 1-А у Червонозаводському районі м. Харкова.

2.                      Надати в постійне користування ХАРКІВСЬКОМУ  МУЗИЧНОМУ УЧИЛИЩУ ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО земельну ділянку площею 0,4213 га за рахунок земель житлової та громадської забудови для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель літ. «В-1» та літ. «А-2» (будівлі навчального закладу – училище) літ. «Д-1» та літ. «Г-1» (гаражі), що розташована за адресою: Червоношкільна набережна, 1-А у Червонозаводському районі міста Харкова (кадастровий № 6310138800:02:001:0011).

3.                      Доручити Голові обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації права власності на зазначену земельну ділянку у встановленому чинним законодавством порядку.

4.                      Доручити керівнику ХАРКІВСЬКОГО  МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО зареєструвати право постійного користування зазначеною земельною ділянкою у встановленому чинним законодавством порядку.

5.                      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                          С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, 700-53-21