ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVIII  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 29 жовтня 2015 року                                                                             № 1356-VI

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада.

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатком.

2.       Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатку до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.      Внести зміни до додатку до рішення обласної ради, а саме:

-                у колонці 2 п. 4 додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду», затвердженого рішенням обласної ради від 27 серпня 2015 року № 1299-VI, фразу “Частина холу 1-го поверху будівлі хірургічного корпусу, літ. «А-5», загальною площею 1,0 м2” замінити на фразу “ Частина холу 1-го поверху будівлі лікувального корпусу, літ. «М-5», загальною площею 1,0 м2”.

4.      Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов