ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVIII  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 29 жовтня 2015 року                                                                             № 1362-VI

 

Про надання в користування

мисливських угідь

ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ

«ГУТЯНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

на території Краснокутського району

 

Розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України № 03-01/7494-15 від 26 жовтня 2015 року, погодження Харківської обласної державної адміністрації, Краснокутської районної державної адміністрації, власників та користувачів земельних ділянок, керуючись статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтями 9, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Надати в користування ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ГУТЯНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»  мисливські угіддя загальною площею 5117,3195 га на території Краснокутського району строком до 2040 року, за винятком угідь, наданих у користування ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МУРАФСЬКИЙ ФАЗАН», ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК, а також угідь державного мисливського резерву.

2.       Направити це рішення до Державного агентства лісових ресурсів України для вирішення питання укладання договору про умови ведення мисливського господарства і забезпечення контролю за його виконанням.

3.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                               С. Чернов