ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІІ сесія VIІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                                 Проект

 

Від «__» __________     2016   року                                                    ___-VІІ

 

Про надання

КУ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОМУ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОМУ ІНТЕРНАТУ згоди на відновлення меж земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання КУ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ, на підставі статей 8, 122, 186 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  обласна  рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                  Надати КОМУНАЛЬНІЙ УСТАНОВІ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОМУ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОМУ  ІНТЕРНАТУ згоду на  відновлення меж земельної ділянки загальною площею 33,4 га, наданої в постійне користування для розширення підсобного господарства, та земельної ділянки загальною площею 78,0 га, наданої в постійне користування для сільськогосподарського використання, що розташовані у с. Безмятежне Шевченківського району Харківської області.

2.                  Керівнику КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БЕЗМЯТЕЖЕНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ забезпечити виготовлення у встановленому чинним законодавством порядку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надати її на затвердження до обласної ради.

3.                  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Пієв С.М.).

 

Голова обласної ради                                                                          С. Чернов

 

 

Розробник: управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, 700-53-21