ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______  сесія  VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2016 року                                                                       № ___-VII

 

Про затвердження Програми

розроблення містобудівної

документації у Харківській області

на 2016 – 2020 роки

 

З метою реалізації державної політики в галузі містобудування, вирішення питань щодо організації на території області містобудівної діяльності, на виконання положень Схеми планування території Харківської області, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року № 30-VI, відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму розроблення містобудівної документації у Харківській області на 2016 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Харківській обласній державній адміністрації щороку під час формування обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів Програми, виходячи з реальних можливостей обласного бюджету.

 

3. Рекомендувати районним та міським (міст обласного значення) радам розробити та затвердити відповідні місцеві програми.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.), з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                      С. Чернов

 

 

 

Розробник: департамент містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації, 700-36-48