ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про подовження трудових відносин  з Ільченком Володимиром Васильовичем, директором  Богодухівської  районної друкарні

 

До обласної ради надійшла заява від Ільченка Володимира Васильовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора Богодухівської районної друкарні.

Юридична адреса закладу: Харківська область, м. Богодухів, м-н Театральна, 5.

Головною метою діяльності підприємства є задоволення потреб міста Богодухова  та Богодухівського району у виготовленні друкованої продукції: газет, бланків, етикеток, брошур, папок та іншої продукції, надання побутових послуг.

Ільченко Володимир Васильович, 1960 року народження. Освіта вища. У 1990 році закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства за спеціальністю «Електрифікація сільського господарства» та отримав кваліфікацію інженер-електрик. Загальний стаж роботи 36 років.

Ільченко В.В. призначений на посаду директора Богодухівської районної друкарні на умовах контракту строком на 3 роки розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 19 серпня 2003 року № 288-к «Про призначення директорів поліграфічних підприємств, що належать до сфери управління обласної державної адміністрації».

Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 12 квітня 2006 року № 153-к «Про продовження трудових відносин з директорами поліграфічних, книговидавничих і книготорговельних підприємств» з Ільченком В.В. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років – до 30 квітня 2011 року.

Рішенням Харківської обласної ради від 21 квітня 2011 року № 147-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств і вищих навчальних закладів»  з Ільченком В.В. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років – до 30 квітня 2016 року.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин  з Ільченком Володимиром Васильовичем, директором  Богодухівської  районної друкарні ”.

 

 

 

Начальник  відділу по роботі  з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

управління з питань

комунальної власності  виконавчого

апарату  обласної ради                                                           І.Є. Потопальська