ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______  сесія  VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2016 року                                                                       № ___-VII

 

 

Про затвердження обласної цільової

Програми сприяння розвитку громадянського

суспільства  на 2016 – 2020 роки

 

Відповідно до Указу Президента України від 26 лютого 2016 року № 68/2016 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні», яким затверджено Національну Стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки, на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити обласну цільову Програму сприяння розвитку громадянського суспільства на 2016 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

2. Харківській обласній державній адміністрації здійснювати фінансування заходів Програми, ураховуючи можливості обласного бюджету.

3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити відповідні програми сприяння розвитку громадянського суспільства та передбачити кошти на їх фінансування.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Гусаров О.С.), з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.), з питань науки, освіти, культури та духовності (Звєрєв В.О.), з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Русецький А.А.), з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

Голова обласної ради                                                                                         С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації, 700 50 18, 700 50 16