ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»____________ 2016 року                                                                            № ___-VІI

 

Про затвердження Програми

збереження та розвитку мережі

дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

Харківської області на 2016 – 2020 роки

 

З метою забезпечення діяльності існуючих дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Харківської області, збереження та розвитку їх матеріально-технічної бази, забезпечення організації оздоровлення та відпочинку дітей на території області на рівні державних соціальних стандартів оздоровлення та відпочинку, відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Закону України «Про охорону дитинства», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Затвердити Програму збереження та розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Харківської області на 2016 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

            2. Харківській обласній державній адміністрації щороку під час формування обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів Програми, виходячи з можливостей обласного бюджету.

            3. Рекомендувати районним та міським (міст обласного значення) радам, на території яких розташовані дитячі заклади оздоровлення та відпочинку, розробити та затвердити відповідні місцеві програми.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, туризму (Мураєва В.О.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

 

 

Розробник: Департамент у справах молоді та спорту ХОДА, 700 94 34, 700 94 34