ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІV сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект 

 

Від "___"__________ 2016 року                                                           ___-VIІ

 

 

Про перейменування Ленінської сільської ради Красноградського району Харківської області

 

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", згідно із п.13 Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 12 березня 1981 року № 1654-Х, беручи до уваги постанову Верховної Ради України «Про перейменування окремих населених пунктів та районів» від 04 лютого 2016 року № 984-VIІІ, відповідно до якої село Ленінка перейменовано на село Зоряне, розглянувши клопотання Красноградської районної ради, зважаючи на рішення постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Перейменувати Ленінську сільську раду Красноградського району Харківської області на Зорянську сільську раду Красноградського району Харківської області.

 

2.  Направити дане рішення до  Верховної Ради України для опублікування повідомлення про внесення відповідних змін до адміністративно-територіального устрою Харківської області у виданні «Відомості Верховної Ради України».

 

 3. Доручити Красноградській районній раді забезпечити після набрання чинності відповідним рішенням Верховної Ради України його виконання згідно з чинним законодавством України.

 

4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                      С. Чернов

 

 

 

Розробник: постійна комісія з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, 700-53-28