ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Посоховою Наталею Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ  ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ “НАДІЯ”»

 

До обласної ради надійшло звернення Харківської обласної державної адміністрації  ( від 29.03.2016 № 01-73/2298 стосовно призначення на посаду директора  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ “НАДІЯ”» Посохову Наталію Іванівну на умовах контракту.

Юридична адреса: Харківська область, Великобурлуцький район, с. Вільхуватка, вул. Гагаріна, 17А.

Основною метою діяльності центру є соціальний захист дітей віком від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах.

Посохова Наталя Іванівна, 1975 року народження. Освіта вища. У 1997 році закінчила Харківський державний педагогічний університет за спеціальністю «Початкове навчання» та здобула кваліфікацію вчителя початкових класів.

У 2010 році Посохова Н.І. пройшла навчання у Державному інституті розвитку сім’ї та молоді за програмою «Організація роботи керівників притулків для дітей служб у справах дітей».

У 2015 році Посохова Н.І. пройшла навчання у КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» з підвищення кваліфікації за напрямом «Директори ВНЗ».

Посохова Н.І. з 19.01.2012 призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКОГО РАЙОННОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ (КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ  ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ “НАДІЯ”»).

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту  з Посоховою Наталею Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ “НАДІЯ”»”.

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                             М. Бур’янова