ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Лелюка

Олександра Олександровича  на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Лелюка Олександра Олександровича стосовно призначення його на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, вул. Чернишевська, 51.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Сумська, 39.

Підприємство створено з метою сприяння ефективному використанню майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області юридичними та фізичними особами, забезпечення сталого функціонування і динамічного розвитку ринку нерухомості регіону, задоволення державних та суспільних потреб в усіх сферах, а також для одержання прибутку шляхом виробничої, комерційно-посередницької, консультативної та інших видів діяльності.

Лелюк Олександр Олександрович, 1972 року народження. Освіта вища. У 1996 році закінчив Харківський зооветеринарний інститут за спеціальністю «Ветеринарна медицина» та здобув  кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини. 

У 2010 році закінчив факультет післядипломної освіти Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з економіки підприємства.

Загальний стаж роботи – 14 років. Стаж роботи на керівних посадах – 8 років.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради  від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Лелюка Олександра Олександровича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА».

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                         М.П. Бур’янова