ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про призначення Лахна  Віталія Володимировича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО  ДИТЯЧОГО БУДИНКУ – ІНТЕРНАТУ»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Лахна Віталія Володимировича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО  ДИТЯЧОГО  БУДИНКУ - ІНТЕРНАТУ.

Юридична адреса закладу: Шевченківський район, смт  Шевченкове, вул. Леніна, 44.

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ  БУДИНОК - ІНТЕРНАТ є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей віком від 4 до 18 років з вадами розумового розвитку, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування.

Лахно Віталій Володимирович, 1967 року народження. Освіта вища. У 1990 році закінчив Харківський державний педагогічний інститут ім.. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобув  кваліфікацію учителя фізичної культури. 

У 2003році Лахно В.В. закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Української Академії державного управління при Президентові України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістр державного управління.

Загальний стаж роботи – 27 років.

Кандидатура Лахна В.В. погоджена Міністерством соціальної політики України та підтримана Харківською обласною державною адміністрацією від 29.03.2016 № 2301.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною дев’ять статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради  від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про призначення Лахна  Віталія Володимировича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО  ДИТЯЧОГО БУДИНКУ – ІНТЕРНАТУ».

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                         М.П. Бур’янова