ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІV сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

 

Від "___"____________ року                                                                    ___-VIІ

 

Про звернення Харківської обласної ради до Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо застосування по всій території України експерименту з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг державного значення»

 

 

Відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Харківської обласної ради обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Схвалити текст звернення Харківської обласної ради до Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо застосування по всій території України експерименту з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг державного значення» (додається).

2.       Направити звернення до Верховної Ради України.

3.       Оприлюднити рішення та звернення в газеті «Слобідський край», а також направити до обласних рад та Київської міської ради.

4.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку інфраструктури, транспорту, шляхів і зв’язку (Чигрінов В.В.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

 

 

Розробник: постійна комісія обласної ради з питань розвитку інфраструктури, транспорту, шляхів і зв’язку, 700-53-09