ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІV сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект 

 

Від "___"__________ 2016 року                                                           ___-VIІ

 

Про перейменування Комсомольської селищної ради Зміївського району Харківської області

 

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43, статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", згідно із п.13 Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 12 березня 1981 року № 1654-Х, беручи до уваги постанову Верховної Ради України від 04 лютого 2016 року № 984-VIІІ «Про перейменування окремих населених пунктів та районів», відповідно до якої смт Комсомольське перейменовано на смт Слобожанське,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Перейменувати Комсомольську селищну раду Зміївського району Харківської області на Слобожанську селищну раду Зміївського району Харківської області.

2.  Направити дане рішення до  Верховної Ради України для опублікування повідомлення про внесення відповідних змін до адміністративно-територіального устрою Харківської області у виданні «Відомості Верховної Ради України».

 

3. Доручити селищній раді забезпечити після набрання чинності відповідним рішенням Верховної Ради України його виконання згідно з чинним законодавством України.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.); з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Русецький А.А.).

 

 

Голова обласної ради                                                                           С. Чернов

 

 

Розробник: постійна комісія обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, 700-53-28