УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.

  

 

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                   

 

Від  05 липня  2007 року                                                                               № 315-V

 

Про внесення змін та доповнень до рішення обласної ради від 15 грудня 2006 року № 130-V „Про порядок управління майном, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (із змінами)

 

Відповідно до ст. 65 Господарського кодексу України (436-4), Кодексу законів про працю  України (322-08), пунктів 20, 27 частини 1 ст. 43, статті 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”» (280/97-ВР), на  виконання рішення обласної ради  від 26 жовтня 2006 року № 82-V „Про упорядкування питань управління майном, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”  (р82-5) (із змінами) обласна рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А :

 

1.             Внести до рішення обласної ради від 15 грудня 2006 року № 130-V „Про порядок управління майном, що  перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (р130-5) (в редакції рішення обласної ради від 03 квітня 2007 року № 214-V) (р214-5) такі зміни та доповнення :

          1.1. Пункт 3 викласти у такій редакції:

           „3. Затвердити Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (додаток 3).”. (р315_5_д)

1.2.1.      Підпункт 4.3. пункту  4 рішення викласти у такій редакції:

„4.3. Вжити заходів щодо внесення до контрактів з керівниками комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, змін та доповнень, пов’язаних із передачею зазначених суб’єктів до безпосереднього управління обласної ради”;

1.2.2. Доповнити пункт 4 новими підпунктами 4.1., 4.2. такого змісту:

„4.1. Укладати і вносити зміни до контрактів з керівниками  комунальних підприємств, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області і перебувають в управлінні обласної ради, згідно з затвердженим Положенням.

4.2. Погоджувати призначення на посаду обласною державною адміністрацією керівників обласних комунальних установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області і перебувають в управлінні обласної ради, згідно з затвердженим Положенням.”.

У звязку з цим підпункти 4.1.-4.4. вважати відповідно підпунктами 4.3.-4.6.

1.3. Доповнити рішення новим пунктом 6 такого змісту:

„6. Делегувати обласній державній адміністрації повноваження обласної ради щодо:

- призначення на посаду та звільнення керівників комунальних установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, за попереднім погодженням з головою обласної ради, згідно з затвердженим Положенням ;

- надання керівникам комунальних установ та закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, відпусток та відряджень;

- погодження статутів комунальних підприємств, установ та закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.”.

У звязку з цим пункти 6-8 рішення вважати пунктами 7-9.

 

          2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від  03 квітня 2007 року № 214-V  (р214-5) „Про внесення змін до пункту 3 рішення обласної ради від 15 грудня 2006 року № 130-V (р130-5) „Про порядок управлінням майном, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад області   (Александрович Ю.К.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                 В. Салигін