ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                   

 

Від  05 липня  2007 року                                                                             № 317-V

 

 

Про затвердження Положення про порядок списання майна з балансів  обласних комунальних підприємств, установ, закладів, що  перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

Відповідно до  пункту 20 ст. 43, ст.ст. 55, 60 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР), рішення обласної ради від 26 жовтня 2006 року № 82-V „Про упорядкування питань управління майном, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (р82-5) (зі змінами) обласна рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А :

 

1.     Затвердити Положення про порядок списання майна з балансів  обласних комунальних підприємств, установ, закладів, що  перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (додається). (р317_5_д)

2.     Визнати такими, що втратили чинність,  глави 4.1., 4.2. розділу IV Положення про порядок здійснення деяких операцій  з майном, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 грудня 2006 року  № 130-V. (р130_5_д1)

3.     Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

Голова обласної ради                                                                               В. Салигін