ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVІІ сесія  V  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 31 липня 2007 року                                                                           356-V

 

 

 

Про встановлення і зміну меж села Сіряки

Солоницівської селищної ради

Дергачівського району

 

            Відповідно до ст.43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР), ст.ст. 8, 173, 174 Земельного кодексу України (2768-3), проекту землеустрою щодо встановлення і зміни меж села Сіряки Солоницівської селищної ради Дергачівського району, розробленого Державним підприємством „Харківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою”, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                 Встановити межі села Сіряки Солоницівської селищної ради, згідно з якими площа села Сіряки складає 244,99 га.

2.                 Обласному головному управлінню земельних ресурсів забезпечити встановлення на місцевості меж села Сіряки Солоницівської селищної ради згідно з проектом та закріплення їх межовими знаками.

3.                 Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії:  з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М.), з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Супрун О.М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           В.Салигін