ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Кузнєцовою Іриною Миколаївною, головним лікарем 

КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ № 1»

 

До обласної ради надійшла заява від Кузнєцової Ірини Миколаївни, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ № 1» (надалі по тексту – Заклад), стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса Закладу: м. Харків, просп. Ново-Баварський, 2.

Діяльність Закладу спрямована на здійснення медичної практики, своєчасне та якісне обстеження, комплексне лікування і реабілітація хворих різними формами легеневого туберкульозу, у тому числі поєднаного з важкою супутньою патологією, з ВІЛ-інфекцією, відповідно до Стандартів надання медичної допомоги хворим на туберкульоз.

Кузнєцова Ірина Миколаївна, 1949 року народження. Освіта вища. У 1972 році закінчила Харківський медичний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобувши кваліфікацію лікаря.

Кузнєцова Ірина Миколаївна працює на посаді головного лікаря Закладу на підставі наказу Управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації від 06 лютого 1996 року № 20 “Про звільнення та призначення головного лікаря Харківської обласної туберкульозної лікарні”.

Кузнєцова І.М. має вищі кваліфікаційні категорії зі спеціальностей «Фтизіатрія» та «Організація і управління охороною здоров’я».

04 жовтня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ № 1», розташованого за адресою: м. Харків, просп. Ново-Баварський, 2, - та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі Закладу, є в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота у Закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ № 1».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту  з Кузнєцовою Іриною Миколаївною, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ № 1»”.

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова