ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VІІІ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

 

Від «___» _____________   2016 року                                                         ___-VІІ

 

Про затвердження комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017 – 2021 роки»

 

З метою подальшого розвитку місцевого самоврядування в області як особливо важливого фактора становлення громадянського суспільства,  поліпшення умов для самостійного вирішення територіальними громадами питань місцевого значення, відповідно до статті 140 Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про асоціації органів місцевого самоврядування», згідно  із Європейською хартією місцевого самоврядування обласна рада 

 

в и р і ш и л а :

 

1.             Затвердити комплексну програму «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017 2021 роки» (додається, далі – комплексна програма).

2.             Харківській обласній державній адміністрації щороку, під час формування обласного бюджету, починаючи з 2017 року, передбачати кошти на реалізацію комплексної програми виходячи з можливостей бюджету.

 

       3.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.);  з питань бюджету (Немикіна Л.П.) .

 

 

 

Голова обласної ради                                                                             С. Чернов

 

 Розробник:Управління організаційного забезпечення діяльності ради, 700-53-10