ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин ізЗадорожним Леонідом Яковичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ«КОМПЛЕКСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА «ХТЗ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»ˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Задорожного Леоніда Яковича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «КОМПЛЕКСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА «ХТЗ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» (далі – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, просп. Московський, 244/1.

Діяльність закладуспрямована на створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя,  розвиток здібностей вихованців  в обраному виді спорту та підготовка спортивного резерву для збірних команд України, надання фізкультурно-оздоровчих та інших послуг населенню, створення сприятливих умов для високопродуктивної праці і оптимальних умов для соціального розвитку колективу.

Задорожний Леонід Якович, 1955 року народження. Освіта вища.              У 1977 році закінчив Харківський державний педагогічний інститут                        ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобув кваліфікацію вчителя фізичного виховання.

Задорожний Л.Япрацює на посаді директора закладу на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від                   30 грудня 2008 року № 564-к «Про призначення Л. Задорожного». Із Задорожним Л.Я. укладено контракт від 23 грудня 2008 року.Строк дії контракту закінчується 22 грудня 2016 року.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14квітня 2016 року № 138-VІІ,підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Задорожним Леонідом Яковичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «КОМПЛЕКСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА «ХТЗ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»ˮ.

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності  виконавчого

апарату  обласної ради                                                              М.П. Бур’янова