ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту  з

Зарубіною Аллою Іванівною, головним лікарем 

КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я 

ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 2»

 

До обласної ради надійшла заява від Зарубіної Алли Іванівни, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 2 (надалі по тексту – Заклад), стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса Закладу: Харківська область, м. Вовчанськ, вул. Олеся Досвітнього, 24/1.

Діяльність Закладу спрямована на здійснення медичної практики та надання кваліфікованої спеціалізованої фтизіатричної медичної допомоги населенню Вовчанського та Великобурлуцького районів.

Зарубіна Алла Іванівна, 1960 року народження. Освіта вища. У 1983 році закінчила Харківський медичний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобувши кваліфікацію лікаря;                         у 2005 році закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобула кваліфікацію магістра державного управління.

Зарубіна Алла Іванівна працює на посаді головного лікаря Закладу на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 29 серпня 2011 року № 338-к “Про призначення А. Зарубіної”.

Зарубіна А.І. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Неврологія» та першу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

30 вересня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 2, розташованого за адресою: Харківська область,                          м. Вовчанськ, вул. Олеся Досвітнього, 24, - та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі Закладу, є в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота у Закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 2.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ,                     міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року            № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту з Зарубіною Аллою Іванівною, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  ОБЛАСНОГО  ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 2”.

 

 

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                      М. Бур’янова