ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

vІІ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

Від "___"  __________ 2016 року  ___-VІІ

 

 

Про Програму здійснення заходів по забезпеченню діяльності депутатів Харківської обласної ради на 2017-2020 роки

 

 

З метою налагодження ефективного здійснення депутатами Харківської обласної ради своїх повноважень, їх активної участі в оперативному вирішення питань соціально-економічного характеру безпосередньо за ініціативи громадян та під контролем депутатів обласної ради,відповідно до статті 140 Конституції України,  статті  43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»  та  згідно з Регламентом Харківської обласної ради  обласна рада

 

в и р і ш и л а :

 

 

1.           Затвердити Програму здійснення заходів по забезпеченню діяльності депутатів Харківської обласної ради на 2017-2020 роки (далі – Програма) , що додається.

 

2.           Затвердити Положення про використання коштів обласного бюджету на виконання доручень виборців депутатами обласної ради (додається до Програми).

 

3.           Виконавчому апарату обласної ради забезпечити організацію виконання Програми.

 

4.           Департаменту фінансів обласної державної адміністрації при формуванні проектів обласного бюджету на 2017 рік та на наступні роки врахувати бюджетні запити обласної ради на фінансування видатків для реалізації заходів Програми.

 

5.           Встановити, що бюджетні призначення для реалізації заходів Програми на кожний рік передбачаються щорічно при формуванні обласного бюджету і затверджуються рішенням обласної ради про бюджет на відповідний бюджетний період.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на голову обласної ради С.Чернова і постійну комісію обласної ради з постійна комісія з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень обласної ради (О.Колмик)

 

 

 

 

Голова обласної ради                                       С. Чернов

 

Розробник: депутат Харківської обласної ради М’ягкий Д.В., 700-53-16