Перелік додаткових змін до обласного бюджету на 2016 рік,

що пропонується винести на розгляд сесії обласної ради

 

І. Трансферти з державного та інших бюджетів

 

Вносяться зміни до обласного бюджету в частині уточнення обсягів міжбюджетних трансфертів з державного та інших бюджетів, а саме:

1. Відповідно до постанов Центральної виборчої комісії від 05.09.2016 № 379, від 04.10.2016 №401 та №402 з державного бюджету передбачається субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів в сумі 334,3 тис. грн. Кошти субвенції передаються районним бюджетам:

- Чугуївського району – в сумі 15,1 тис. грн. на підготовку і проведення повторного голосування з перших виборів депутатів Чкаловської селищної ради Чугуївського району та Чкаловського селищного голови (Чкаловська селищна рада Чугуївського району) (розпорядження обласної державної адміністрації від 19.09.2016 № 413);

-  Зміївського району – в сумі 127,5 тис. грн., в т.ч. на підготовку і проведення позачергових місцевих  виборів Борівського сільського голови (Борівська сільська рада Зміївського району) - 127,3 тис. грн. та виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень - 0,2 тис. грн.

- Харківського району - в сумі 191,7 тис. грн., в т.ч. на підготовку і проведення перших виборів депутатів Роганської селищної ради Роганської селищної об’єднаної територіальної громади та Роганського селищного голови (Роганська селищна рада Харківського району) - 191,1 тис. грн. та виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень - 0,6 тис. грн.

Головним розпорядником коштів у частині передачі субвенції місцевим бюджетам визначається Харківська обласна державна адміністрація.

 

2. За рахунок цільової субвенції з бюджету міста Харкова передбачаються видатки по Управлінню культури і туризму на розробку і розрахунки додаткових проектно-кошторисних робіт на капітальний ремонт і оснащення приміщень, комунікацій будівлі Харківського театру для дітей та юнацтва, розташованого за адресою: м.Харків, вул. Полтавський шлях, 18 в сумі 672,9 тис. грн.

 

 

Директор Департаменту

фінансів Харківської ОДА                                                          С.І. Овсянніков