ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2016 року                                                                       № ___-VІI

 

Про збільшення статутного капіталу

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

«ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ

КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»

 

Відповідно до статті 78 Господарського кодексу України, пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішень обласної ради від 17 грудня 2015 року № 13-VІІ «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2016 рік», від 17 грудня 2015 року № 16-VІІ «Про обласний бюджет на 2016 рік» (зі змінами) обласна рада:

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Збільшити статутний капітал КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ» у розмірі 706 000,00 грн (сімсот шість тисяч грн. 00 коп.), відповідно до рішення обласної ради від 23 червня 2016 року № 188-VII.

 

2. Зобов’язати керівника КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»:

2.1. Здійснити заходи щодо внесення відповідних змін до документів бухгалтерського обліку підприємства.

2.2. Розробити та подати на державну реєстрацію Статут підприємства у новій редакції, у встановленому чинним законодавством України порядку.

 

3. Доручити голові обласної ради затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ» у новій редакції.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області; з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                С. Чернов

 

 

 

 

 

Розробник: управління масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації, 700-12-70