ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  із

Пасієшвілі Наною Мерабівною, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР»

 

До обласної ради надійшла заява від Пасієшвілі Нани Мерабівни, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР» (надалі по тексту – Центр), стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса Центру: м. Харків, вул. Малиновського, 4.

Діяльність Центру спрямована на своєчасне та якісне обстеження, лікування і реабілітацію вагітних, роділь, породіль, новонароджених та гінекологічних хворих, госпіталізованих на стаціонарне лікування населення міста Харкова та Харківської області.

Пасієшвілі Нана Мерабівна призначена на посаду головного лікаря Центру розпорядженням Харківського міського голови від 31 грудня 2009 року № 2629 «Про призначення на посаду».

Пасієшвілі Н.М. у 1997 році закінчила Харківський державний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію лікаря. У березні 2003 року рішенням Спеціалізованої вченої ради Харківського державного медичного університету МОЗ України Пасієшвілі Н.М. присуджено науковий ступінь Кандидата медичних наук зі спеціальності «Акушерство та гінекологія». У червні 2005 року рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України Пасієшвілі Н.М. присвоєно вчене звання Доцента кафедри акушерства і гінекології.

Пасієшвілі Н.М. має вищі кваліфікаційні категорії зі спеціальностей «Організація та управління охороною здоров’я» та «Акушерство і гінекологія».

29-30 листопада 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Малиновського, 4., а також перевірку виконання Орендарями умов договорів оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та з кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі Центру, є в наявності та в цілому використовується за призначенням.

Умови договорів оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області виконуються як закладом, так і орендарями.    

Кадрова робота у Центрі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР».

            Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту із Пасієшвілі Наною Мерабівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР»”.

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

 власності та майнових відносин

управління з питань комунальної

власності виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                             І. Потопальська