Пояснювальна записка

до проекту рішення обласної ради

«Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу

за період з листопада 2015 року по грудень 2016 року»

 

На підставі статей 43,59, частини 14 статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Плану роботи обласної ради, затвердженого рішенням обласної ради від 04 лютого 2016 року № 89-VІІ, постійні комісії обласної ради надали звіти про свою роботу за період з листопада 2015 року по грудень 2016 року. Слід зазначити, що постійні комісії працювали активно і результативно. Успішне виконання постійними комісіями покладених на них завдань свідчить про їх ефективну організацію та оптимальне планування роботи, системний контроль за станом виконання рішень після їх ухвалення на засіданнях постійних комісій та на сесіях обласної ради.

Виконавчим апаратом підготовлено відповідний проект рішення обласної ради, яким пропонується взяти до відома звіти постійних комісій обласної ради.

Враховуючи вищевикладене, пропонується винести на розгляд чергової ІX сесії Харківської обласної ради проект рішення обласної ради «Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу за період з листопада 2015 року по грудень 2016 року».

 

 

Перший заступник

голови обласної ради                                                           В. Коваленко