ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______  сесія  VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                     № ___-VII

 

Про створення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК»

 

З метою задоволення потреб у наданні соціальних послуг жінкам, які звільняються з місць позбавлення волі, та жінкам, які постраждали від домашнього насильства або торгівлі людьми, керуючись Цивільним та Господарським кодексами України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб ‒ підприємців та громадських формувань», пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Створити КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК» як юридичну особу публічного права.

 

2.        Призначити МАЦАК НАТАЛІЮ ОЛЕКСАНДРІВНУ на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК» на умовах контракту строком на 1 рік.

 

3.        Доручити голові Харківської обласної ради:

3.1.                Затвердити Положення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК».

3.2.                Укласти контракт з директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК».

 

4.        Директору КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК» вжити необхідних організаційно-правових заходів щодо створення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК».

 

5. Доручити Харківській обласній державній адміністрації:

5.1. Здійснити заходи, пов’язані із створенням КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК».

5.2. Забезпечити фінансування КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК» за рахунок коштів обласного бюджету.

 

6.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації, 705-26-68