ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Від 30 жовтня 2007 року                                                                              463-V      

 

Про внесення змін до складу конкурсної комісії

та до Положення про обласний конкурс "Краща

сільська, селищна, міська (міста районного значення)

рада", затверджених рішенням обласної ради

від 03 липня 2003 року "Про обласний конкурс

"Краща сільська, селищна, міська (міста

районного значення) рада" (із змінами)

 

 

Враховуючи пропозиції конкурсної комісії з проведення щорічного обласного конкурсу "Краща сільська, селищна, міська (міста обласного значення) рада", відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Внести зміни до складу конкурсної комісії з проведення щорічного обласного конкурсу "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада", затвердженого  рішенням обласної ради від 03 липня 2003 року "Про обласний конкурс "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада" (р10-16-4) (із змінами), виклавши його у новій редакції (додається).

 

2.    Внести такі зміни до Положення про обласний конкурс "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада", затвердженого рішенням обласної ради від 03 липня 2003 року "Про обласний конкурс "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада"  (р10-16-4) (із змінами):

           

2.1. Пункт 3.2. розділу 3 "Умови конкурсу" викласти в такій редакції: "Успішному виконанні місцевих бюджетів та надходженні додаткових коштів та внесків на розвиток територій, а також у роботі адміністративних комісій.".

         

2.2. В пункті 4.3. слова ""Нива" або іншими автомобілями аналогічного класу" виключити. 

 

2.3. Пункт 4.5. викласти в такій редакції: "Сільські, селищні, міські (міст районного значення) ради, що посіли треті місця в кожній з категорій, нагороджуються копіювальним апаратом формату А-3.".

         

2.3. Розділ 4 "Підведення підсумків" доповнити новим п.4.3.:

"4.3.Сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада, що посіла перше місце, наступні три роки не бере участі в конкурсі.".

 

У зв’язку з цим пункти 4.3., 4.4., 4.5., 4.6., 4.7. вважати, відповідно, пунктами 4.4., 4.5., 4.6., 4.7., 4.8.

 

            2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                 В. Салигін