ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту із

Макеєвою Людмилою Анатоліївною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЗМІЇВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Макеєвої Людмили Анатоліївни, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЗМІЇВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ (далі – установа), стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: Харківська область, м. Зміїв, Пролетарське Шосе, 27.

Основною метою діяльності установи є забезпечення належних умов для проживання, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги громадянам похилого віку та інвалідам, які потребують стороннього догляду і допомоги.

Макеєва Людмила Анатоліївна, 1955 року народження. Освіта вища. У 1981 році закінчила Український заочний політехнічний інститут отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Обладнання та технологія зварювального виробництва» та здобувши кваліфікацію інженера-механіка.

Макеєва Л.А. призначена на посаду директора установи наказом № 18 від 20 лютого 1987 року.

Макеєва Л.А.:

У 1989 році пройшла курси підвищення кваліфікації директорів будинків-інтернатів Міністерства соціального забезпечення УРСР.

У 2006 році пройшла курси підвищення кваліфікації директорів будинків-інтернатів (пансіонатів) Міністерства праці та соціальної політики України.

У 2008 році пройшла підвищення кваліфікації у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

У 2011 році пройшла підвищення кваліфікації у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

У 2014 році пройшла курси підвищення кваліфікації у  Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

03 березня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі установи за адресою: Харківська область, м. Зміїв, Пролетарське Шосе, 27, та  ведення кадрової роботи.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, закріплене за Установою, знаходиться  в задовільному стані, підтримується в належному стані та використовується за призначенням з метою виконання  статутних завдань установи. Оновлюється матеріально-технічна база  установи.

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЗМІЇВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО  ПАНСІОНАТУ.

            Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту із Макеєвою Людмилою Анатоліївною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЗМІЇВСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ».

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин  управління з

питань комунальної  власності

виконавчого апарату  обласної ради                                             І. Потопальська