ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту із Шрамом Ігорем Вікторовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ  ВОВЧАНСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Шрама Ігоря Вікторовича, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ (надалі по тексту – установа), стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: Харківська область, Вовчанський район, смт Вільча, вул. Мира, 34-б.

Основною метою діяльності установи є забезпечення належних умов для проживання, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги громадянам похилого віку, ветеранам війни та праці, інвалідам, які потребують стороннього догляду.

Шрам Ігор Вікторович, 1972 року народження. Освіта вища. У 1994 році закінчив Харківський військовий університет отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Радіотехнічні засоби» та здобувши кваліфікацію радіоінженера.

Шрам І.В. у 2008, 2011 та 2014 роках пройшов підвищення кваліфікації у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на тематичних семінарах за темами: «Концептуальні засади реформування системи соціальних послуг в Україні», «Основи соціального захисту окремих категорій громадян» та «Актуальні проблеми соціальної політики».

Шрам Ігор Вікторович призначений на посаду директора установи наказом Головного управління праці та соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації від 10 січня 2003 року № 3-ВК «Про призначення Шрама І.В.».

15 березня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ, розташованої за адресою: Харківська область, Вовчанський район, смт Вільча, вул. Мира, 34-б, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі установи,  в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені Положенням про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ВОВЧАНСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту із Шрамом Ігорем Вікторовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ».

 

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

управління з питань комунальної

власності виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                               І. Потопальська