ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                       № ___-VІI

 

Про подовження трудових відносин із Щегольковим Юрієм Павловичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «УКРАЇНСЬКИЙ СХІДНИЙ ЦЕНТР ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ  ІЗ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність», на підставі звернення Щеголькова Юрія Павловича обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Подовжити трудові відносини на умовах контракту із Щегольковим Юрієм Павловичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «УКРАЇНСЬКИЙ СХІДНИЙ ЦЕНТР ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ ІЗ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ», строком на ___ років.

 

2.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту та туризму (Мураєва В.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88