ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Маляр Вікторії Анатоліївни  на посаду  директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ»”

 

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ» розташований за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» (у редакції Закону № 955-VIII від 28.01.2016) керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 23 лютого 2017 року № 401-VII “Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ»” 02 березня 2017 року в газеті «Слобідський край»  опубліковано оголошення про початок прийняття документів від кандидатів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ», а також дане оголошення було розміщено на офіціальному веб-сайті Харківської обласної ради. В оголошенні були опубліковані умови конкурсу та перелік документів, які необхідно подати  для участі  в конкурсі.

Одночасно головою Харківської обласної ради видано розпорядження від 24 березня 2017 року № 48 “Про створення конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ»”.

Перше засідання конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ» відбулося 12 квітня 2017 року, на якому обрано голову конкурсної комісії та розглянуто подані кандидатами документи на відповідність  кваліфікаційним вимогам згідно із пунктом 4.1. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ.

Друге засідання конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ» відбулося 19 квітня 2017 року, на якому проводилася співбесіда з кандидатами, під час якої заслуховувалися публічні презентації проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

За результатами двох турів конкурсного відбору рішенням конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ» переможцем визначено Маляр Вікторію Анатоліївну.

Маляр Вікторія Анатоліївна, 1969 року народження. Освіта вища. У 1992 році закінчила Харківський державний інститут культури за спеціальністю «Культурно-освітня робота» та здобула кваліфікацію культосвітнього працівника, організатора-методиста культурно-освітньої роботи. У 1997 році закінчила Харківський державний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит» здобувши кваліфікацію економіста. Загальний стаж роботи  – 19 років.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про культуру», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ» підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Маляр Вікторії Анатоліївни  на посаду  директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ»”.

 

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

управління з питань комунальної

власності виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                             І. Потопальська