ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                 ПРОЕКТ

Від _________ 2017 року                                                                          ___-VIІ

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1, 2.

2.         Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатку до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 26 квітня 2012 року № 408-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 2 п. 1 додатку фразу «Нежитлове приміщення 1-го поверху площею 17,1 м2 (без урахування місць спільного користування)» замінити на фразу «Нежитлове приміщення 1-го поверху загальною площею 30,6 м2, у тому числі місця спільного користування площею 12,0 м2».

4.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 345-VII  «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), а саме: вилучити об’єкти, зазначені у пунктах 5, 6, 7.

5.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 20 грудня 2012 року № 595-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 4 п. 3 додатку фразу “м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. «А-2»” замінити на фразу “м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. «М-2»”.

6.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 29 серпня 2013 року № 803-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 4 п. 3 додатку фразу “м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. «А-2»” замінити на фразу “м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. «М-2»”.

7.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду установам, закладам, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів» до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 966-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 19 грудня 2013 року № 902-VI», а саме: у колонці 4 п. 2 додатку фразу “м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. «А-2»” замінити на фразу “м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. «М-2»”.

8.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 966-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 19 грудня 2013 року № 902-VI», а саме: вилучити об’єкт, зазначений у пункті 14.

9.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 345-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 2 п. 12 додатку фразу “Нежитлові приміщення цокольного поверху загальною площею 12,0 м2 та місця спільного користування площею 5,0 м2  консультативної поліклініки, літ. «Б-3»” замінити на фразу “Нежитлові приміщення цокольного поверху загальною площею 15,0 м2 та місця спільного користування площею 6,0 м2  консультативної поліклініки, літ. «Б-3»”.

10.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л. М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                               С. Чернов

 

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 700-07-44