ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                   № ___-VІI

 

 

Про перейменування Червоноармійської Першої сільської ради Вовчанського району Харківської області

 

 Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", частини 7 статті 5 Закону України «Про географічні назви», згідно із пунктом 13 Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 12 березня 1981 року № 1654-Х, беручи до уваги Постанову Верховної Ради України від 12 травня 2016 року № 1353-VIІІ «Про перейменування окремих населених пунктів та районів», відповідно до якої село Червоноармійське Перше Вовчанського району Харківської області, від якого походить назва Червоноармійської Першої сільської ради, перейменовано на село Симинівка Вовчанського району Харківської області, розглянувши рішення Вовчанської районної ради від 27 квітня 2017 року № 493-VIІ V сесія VІІ скликання), зважаючи на рекомендації  постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, обласна рада 

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Перейменувати  Червоноармійську Першу сільську раду Вовчанського району Харківської області на Симинівську сільську раду Вовчанського району Харківської області.

 

2. Направити дане рішення до Верховної Ради України для опублікування повідомлення про внесення відповідних змін до адміністративно-територіального устрою Харківської області у виданні «Відомості Верховної Ради України».

 

3. Доручити Вовчанській районній раді, після опублікування повідомлення про відповідні зміни в адміністративно-територіальному устрої області, забезпечити виконання даного рішення згідно з чинним законодавством України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов

 

 

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 700-53-28