ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХLV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                                

 

Від 27 серпня 2009 року                                                                    1352 - V

 

 

Про зміни в адміністративно-

територіальному устрої області

           

 

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР), розглянувши рішення Великобурлуцької районної ради, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       У назві Приколотненської селищної ради Великобурлуцького району Харківської області букву "е" замінити на букву "я" та, відповідно, вважати Приколотненську селищну раду Приколотнянською.

 

2.       Клопотати перед Верховною Радою України про внесення відповідних змін до адміністративно-територіального устрою області.

 

3.       Доручити Великобурлуцькій районній раді після опублікування рішення про зміни в адміністративно-територіальному устрої області забезпечити його виконання відповідно до чинного законодавства.

 

4.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                              С. Чернов