Звернення

Харківської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики  щодо можливості застосування мінімального тарифу за використану електроенергію для мешканців м. Балаклія та прилеглих населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації, що сталася 23 березня 2017 року в м. Балаклії

 

Уночі 23 березня цього року на території 65 арсеналу зберігання боєприпасів МО України, в/ч А 1352, розташованому у м. Балаклії, виникла пожежа, що спричинила детонацію боєприпасів.

 

У зв’язку з тим, що у зоні надзвичайної ситуації було відключено газопостачання, люди для обігріву помешкань використовували електричні обігрівачі та кондиціонери і, відповідно, споживали у великих обсягах електричну енергію.

 

На даний час до Харківської обласної ради надходять численні звернення від мешканців м. Балаклії та прилеглих населених пунктів, розташованих у зоні надзвичайної ситуації, з проханням надати допомогу у вирішенні питання погашення заборгованості за спожиту електроенергію.

 

Беручи до уваги викладене вище, з метою вирішення порушеного питання звертаємося з проханням вишукати можливість застосування мінімального тарифу за використану електроенергію на період відключення газопостачання для мешканців  м. Балаклії та прилеглих населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації.

 

 

СХВАЛЕНО

Рішення обласної ради

від "___"________ 2017 року № ___-VIІ

 

(___ сесія VІI скликання)