ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XLV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від  27 серпня  2009 року                                                                             № 1373 - V

 

 

Про надання згоди ХОКП "Дирекція

розвитку інфраструктури території"

на отримання кредиту для погашення

заборгованості за спожитий природний газ

 

            Ураховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2009 року № 392 "Деякі питання фінансування розрахунків за природний газ суб’єктів господарювання, що виробляють теплову енергію, яка споживається населенням" (392-2009-п), статті  61, 62, 64 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

            1. Надати згоду на отримання Харківським обласним комунальним підприємством "Дирекція розвитку інфраструктури території", що є підприємством спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області, кредиту від ВАТ "Державний ощадний банк України" у сумі 19 млн.грн. для погашення заборгованості за спожитий природний газ перед ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України".

 

2. Доручити обласній державній адміністрації вжити заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення згідно з вимогами чинного законодавства.

 

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань бюджету (Немикіна Л.П.) та з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства (Мураєв Є.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С.Чернов