ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХLV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 27 серпня 2009 року                                                                             1374 - V

 

 

Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області комплексу обладнання для виготовлення брикетів з відходів сільськогосподарського виробництва та лісозаготівельної промисловості

 

            Відповідно до рішення обласної ради від 26 березня 2009 року № 1136-V (р1136-5) «Про внесення змін до рішення обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1107-V «Про обласний бюджет на 2009 рік» (р1107-5) (із змінами)», Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» (147/98-ВР) та статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області комплекс обладнання для виготовлення брикетів з відходів сільськогосподарського виробництва та лісозаготівельної промисловості загальною вартістю 331,666 тис. грн. (без ПДВ).

2. Закріпити на праві господарського відання комплекс обладнання для виготовлення брикетів з відходів сільськогосподарського виробництва та лісозаготівельної промисловості за Харківським обласним комунальним підприємством «Дирекція розвитку інфраструктури території».

3. Доручити обласній державній адміністрації вжити заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення згідно з вимогами чинного законодавства.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії: з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.), з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства (Мураєв Є.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С.Чернов