ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХLV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від  27 серпня 2009 року                                                                              1378 - V

 

 

 

Про клопотання щодо нагородження

Почесною грамотою Верховної Ради України

 

 

Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 15 грудня 2005 року № 3216-IV "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України" (3216-15), обласна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А :

  

1.   Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України за вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм, активну громадсько-політичну діяльність та особистий внесок у боротьбу зі злочинністю в м. Харкові Мартинова Михайла Даниловича, радника Харківського міського голови з правових питань та роботи з правоохоронними органами, депутата Харківської обласної ради V скликання, полковника міліції.

 

2.   Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України.

 

3.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань забезпечення законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та організованою злочинністю (Денисюк С.Ф.) та з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Бервено С.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                              С.Чернов