ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту із Семененко Тамарою Василівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЛИПЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Семененко Тамари Василівни, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЛИПЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ (надалі по тексту – установа), стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: Харківська область, Харківський район, с. Липці, вул. Покровська, 57.

Основною метою діяльності установи є забезпечення прав та інтересів осіб із стійкими інтелектуальними та/або психіатричними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів і яким згідно із висновком лікарської комісії за участю лікаря-психіатра не протипоказано перебування в інтернаті.

Семененко Тамара Василівна, 1965 року народження. Освіта вища. У 1992 році закінчила Белгородський кооперативний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік ті аналіз господарчої діяльності» та здобувши кваліфікацію економіста.

Семененко Т.В. у 2011, 2014 роках пройшла підвищення кваліфікації у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на тематичних семінарах за темами: «Основи соціального захисту окремих категорій громадян» та «Актуальні проблеми соціальної політики».

Семененко Тамара Василівна призначена на посаду директора установи розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 10 березня 2011 року № 85-к «Про призначення Т.Семененко».

18 липня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЛИПЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ, розташованої за адресою: Харківська область, Харківський район, с. Липці, вул. Покровська, 57, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі установи,  в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені Положенням про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ЛИПЕЦЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту із Семененко Тамарою Василівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ЛИПЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ».

 

 

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                              І. Потопальська